Monday, July 27, 2009

my first nasi ayam:-)




arini ari pertama aku mencuba masak nasi ayam;p resepi telah kuambil dari kakak iparku (pn. Rosni). Thanx ya kak ani..kononnye nk wat suprise utk insan tersayang la(kononnye)..Balik je dari sekolah dengan penuh perasaan bersemangat aku pergi ke kedai membeli barang-barang yang diperlukan;p excited gile..(maklumlah org "rajin" ke dapur;p) tu yg tak sabo tu;p hehehehe...smpai rumah segera aku memulakan tugas memasak nasi ayam...akhirnyer setelah mengikut resepi pn. Rosni berjaya aku memasak nasi ayam..Ni la hasilnya;-)
comment dari my hubby...
my hubby : mi, rasenyer ayam ni macam hitam sangat jer..hangit ker???
aku : bukan hangit la, terlebih kicap;p almaklumlah br belajar
my hubby : ni kalu kat kedai ni, takut org nk makan;p hehehe
aku : tu yg suruh org kat umah test dulu;p hehe, tp occay tak percubaan pertama???
my hubby : occay la...tapi belum boleh bukak kedai lg;p

1 comment:

  1. nanti belajar la buat nasi ayam ngan orang hahaha

    ReplyDelete